• BenBrayBenBray
  Posts: 3
  Het internet heeft al een nike air max 90 leather tijdje over de Nike KD VI (6) Liger gehaald, en nu komen ze eindelijk op! De Nike KD VI (6) Liger is een ultra slanke, verloopschoen met luipaardspots en tijgerstrepen die de wilde bovenkant versieren. Oranje accentueert de zool met een oranje luchtpompeenheid, en op een deel van de dierenafdrukken op de tenen van de bovenkant. Een kalkgroene zool afgewerkt met deze nieuwe KD VI s. Kijk voor deze bij Nike-winkels morgenochtend! We zijn er zeker van dat deze snel gaan! 

  Vorige maand waren we in staat om een aantal exclusieve eerste kijkjes te graven op de komende S.O.M.P. Nigel Sylvester x Nike SB Dunk collab, en we hebben een aantal gedetailleerde foto's van de toekomstige release. De Nigel Sylvester x Nike SB Dunk High S.O.M.P. Is een meestal zwarte nike air max 90 leather sale sneaker, met euforia nubuck die het grootste deel van de bovenkant uitmaken. Een tonale, zwarte safari patroon verschijnt op de oogleden en enkelkraag. Een witte Swoosh is aanwezig op de middelvoet, die overeenkomt met de gom gebaseerde witte middelzool. En voor al diegenen die weinig nike air max 90 leather obsidian verloren zijn op deze collab's nicenaam, S.O.M.P., betekent het dat ik op mijn pedalen sta. Geen officiële release datum van Nike, maar blijf bij Sneakerfiles voor meer updates binnenkort! 

  Nike slaat in de lente een nieuwe Roshe Run, die deel uitmaakt van hun Natural Motion pack, met hun elektrische Volt-kleur trend voor atletisch schoeisel. De Nike Roshe Run NM Volt is volledig bedekt met een neonvoltskleur op de bovenkant van het vilt, met witte zolen. Het toneelontwerp van de bovenkant gaat zover dat de neon voering bovenaan heeft, met minimaal gebruik van nike air max thea print zwart op de veters. Deze zijn perfect voor een lente ochtend oefening, of een late nacht rennen! Controleer deze en andere kleurwegen van het Natural Motion-pakket bij selecte Nike-retailers, zoals grootte ?, nu! 

  Enkele dagen geleden hebben we je een sneak peek gegeven van de Nike Kobe 9 Elite GS "Purple Venom". Vandaag hebben we een duidelijker beeld van de graderschool maat sneaker. Met een waaier van levendige kleuren overal, Purple Flavor and Vivid Pink domineren de bovenkant terwijl accenten van Turf Orange worden toegevoegd. We weten nog steeds niet wanneer deze officieel vrijkomen, maar blijf terug met Sneakerfiles voor die informatie. Laat ons dan weten wat u van deze laatste kleurweg denkt. 

  Een nieuwe versie die voor sommige mensen onder de radar kan zijn, is deze Nike Air Max CB 2 niets meer dan een compilatie van eerdere Charles Barkley modellen in één. Bovendien worden deze kicks behandeld met koele grijze en zwarte Hyperfuse bovenkanten met gratis tips van wit en levendig roze dat respectievelijk de branding en de zool. Gekocht bij nike air max thea dames sale $ 150, pak je pair vandaag van je lokale Nike Basketball-winkel. 

  Kunt u die Nike Air Foamposite noemen? Terwijl u even even bent, bekijk een gedetailleerde blik op verschillende nieuwe kleurwegen aan de horizon. Met deze Nike Air Foamposite One en Nike Air Foamposite Pro blijft dit assortiment veel aandacht, omdat nieuwe beelden dagelijks opduiken. En ondanks de afwezigheid van de Knicks colorway, worden we eigenlijk gepresenteerd met een betere blik op de onofficiële Yeezy mockup. Welk thema ben je het meest opgewonden? Vallende sterren ? Supreme? Geen?! Klink in de onderstaande reacties en blijf rond voor meer nieuws en updates.